Chleb

Zdrowy chleb na naturalnym zakwasie, wytwarzanym tradycyjną metodą w naszym zakładzie.

Chleb pełnoziarnisty, razowy

to wypiek żytni, z bardzo niewielkim udziałem mąki pszennej (nie więcej niż 5%), oczywiście na naturalnym zakwasie. W składzie znajdziemy tylko mąkę typ 2000 z pełnego przemiału, wodę i sól. Dzięki swojej wilgotności długo zachowuje świeżość. Jest idealny dla osób z cukrzycą, że względu na swój niski indeks glikemiczny.

Rodzaje chlebów razowych:

Chleb mieszany- tradycyjny

chleb, produkowany z mąki pszennej i żytniej, na naturalnym zakwasie.

Rodzaje chlebów mieszanych:

Chleb żytni

wypiekany z mąki żytniej typ 1400, na naturalnym zakwasie. Bardzo wilgotny, długo utrzymujący świeżość.

Rodzaje chlebów żytnich:

Skontaktuj się z nami

Zapraszamy do naszych punktów lub kontaktu telefonicznego i e-mailowego: